2331081007 6977433686 Βασ. Κωνσταντίνου 2, Νεόκαστρο basdekisant@gmail.com
hero image

 

 

Μεταλλικές Κατασκευές
Μπασδέκης Αντώνης, Νεόκαστρο, Ημαθίας

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1978, ξεκινώντας το επαγγελματικό της ταξίδι με την παραγωγή μηχανών καπνού. Μέσα στον χρόνο, εξελιχθήκαμε στον χώρο των γεωργικών μηχανημάτων, ενώ το 2002 μετακομίσαμε στις νέες μας εγκαταστάσεις. Από τότε, επικεντρωθήκαμε στην κατασκευή γεωργικών μηχανημάτων και μεταλλικών-βιομηχανικών κτιρίων.

Σήμερα, υπερηφανευόμαστε για τα υψηλά επίπεδα καινοτομίας και τεχνολογίας που προσφέρουμε. Εγγυόμαστε υψηλή ποιότητα σε όλα μας τα προϊόντα, ενώ παρέχουμε στον αγοραστή την ελευθερία να επιλέξει το προϊόν που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες του και τις προτιμήσεις του.

 
 

 

 
 
 
 

Η εμπειρία και η εξειδίκευση

του προσωπικού μας αποτελούν τη βάση για την προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στον τομέα των μεταλλικών κατασκευών. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε οποιαδήποτε μελέτη μας ζητηθεί, δεσμευόμενοι να παρέχουμε λύσεις με υψηλό επίπεδο υπευθυνότητας και αξιοπιστίας.

Οι μεταλλικές κατασκευές απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία, και είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε πρόκληση. Μελετούμε και αναλύουμε τις απαιτήσεις κάθε έργου με προσοχή στη λεπτομέρεια, προτείνοντας εξατομικευμένες λύσεις που πληρούν όχι μόνο τις τεχνικές απαιτήσεις αλλά και τις αναγκαίες προδιαγραφές ασφάλειας.

Στηριζόμαστε σε προηγμένα εργαλεία και τεχνολογίες για τη διεξαγωγή των μελετών μας, εξασφαλίζοντας ακρίβεια και αξιοπιστία στα αποτελέσματα μας. Με τη συνεχή επικοινωνία και τον στενό συντονισμό με τους πελάτες μας, εξασφαλίζουμε ότι οι προδιαγραφές και οι προσδοκίες τους πληρούνται κατά τη διάρκεια κάθε σταδίου του έργου.

Επιλέγοντας την ομάδα μας, επιλέγετε όχι μόνο την τεχνική αρτιότητα αλλά και τη δέσμευσή μας να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις αναγκαίες προδιαγραφές και προσδοκίες.