2331081007 6977433686 Βασ. Κωνσταντίνου 2, Νεόκαστρο basdekisant@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
 
Μεταλλικές Κατασκευές
Μπασδέκης Αντώνης, Νεόκαστρο, Ημαθίας

Η εταιρεία μας, που εδρεύει στο Νεόκαστρο, Ημαθίας, έχει επιτύχει εξαιρετική πορεία στον τομέα των μεταλλικών κατασκευών, διακρινόμενη για την εμπειρία και την επιτυχημένη πορεία της. Κινούμαστε στην αγορά προσφέροντας σύγχρονες, λειτουργικές και υψηλής ποιότητας μεταλλικές κατασκευές.

Οι υπηρεσίες μας στηρίζονται σε άριστη τεχνογνωσία, αποκτηθείσα με χρόνια πείρας και επιτυχημένων έργων. Σας διαβεβαιώνουμε για την εξαιρετική κατασκευή, την άψογη τοποθέτηση, και την άριστη ολοκλήρωση κάθε μεταλλικής κατασκευής, με σεβασμό προς τις προθεσμίες παράδοσης και τη βέλτιστη σχέση κόστους-απόδοσης.

Η συνδυασμένη εμπειρία και τεχνογνωσία μας μας επιτρέπει να παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις, ενώ η δεσμευτική μας προσέγγιση εξασφαλίζει την άριστη επικοινωνία και συνεργασία με κάθε πελάτη. Με μας, επιλέγετε όχι μόνο μια εταιρεία μεταλλικών κατασκευών, αλλά έναν αξιόπιστο εταίρο που θα υλοποιήσει το έργο σας με αξιοπιστία και επαγγελματισμό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Βιοτεχνικά - Βιομηχανικά Κτίρια
  Σύμμεικτα Μεταλλικά Κτίρια
  Αγροτικές Αποθήκες 
  Μεταλλικά Στέγαστρα - Πέργκολες
  Μεταλλικές Σκάλες
  Μεταλλικές Γέφυρες
  Ειδικές Μεταλλικές Κατασκευές
  Γεωργικά μηχανήμάτα όπως
  • Υδραυλική πλατφόρμα συγκομιδής φρούτων
  • Βυτία ψεκαστικά συρόμενα και αναρτημένα
  • Καταστροφείς μεσαίου και βαρέου τύπου
  • Πλατφόρμα μεταφοράς φρούτων
  • Αεροσυμπιεστες - Κλαδευτικα
  • Νύχι οβίδα
  • Ξύλο λέβητες
  • Μηχανές καπνού
 
 
… και οποιεσδήποτε ειδικές ανάγκες έχετε, μπορούμε να υλοποιήσουμε μεταλλικές κατασκευές οποιουδήποτε είδους με έμφαση στην υψηλή αισθητική. Η προσοχή μας στη λεπτομέρεια και το τέλειο φινίρισμα προσδίδουν πάντα μια ξεχωριστή ποιότητα.

Λόγω της αποτελεσματικής οργάνωσης μας, παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας εγκαίρως και σε προσιτές τιμές, συμπεριλαμβανομένης μιας δωρεάν επίσκεψης για μελέτη. Η συνεχής παρακολούθηση της διαδικασίας εργασίας μας εξασφαλίζει ότι το έργο παραδίδεται σύμφωνα με τον σχεδιασμό, τη μελέτη και το προγραμματισμένο χρονοδιάγραμμα.

 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τις υπηρεσίες μας ή για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε τις προσφορές μας. Εξυπηρετούμε άμεσα το Ηράκλειο, όλη την Κρήτη και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.